KRALJ ČARLS DONEO VAŽNU ODLUKU

KRALJ ČARLS DONEO VAŽNU ODLUKU PO PITANJU HARIJEVE BUDUĆNOSTI NA DVORU: Evo da li je prinčeva KUKNJAVA da se vrati urodila plodom

Foto: AP Ben Stansall, AP Rafiq Maqbool

ZAUZEO ČVRST STAV

KRALJ ČARLS DONEO VAŽNU ODLUKU PO PITANJU HARIJEVE BUDUĆNOSTI NA DVORU: Evo da li je prinčeva KUKNJAVA da se vrati urodila plodom

POP KULTURA – 21.02.2024. 10:29h

Kralj Čarls odlučan je u svojoj odluci da Hari više nikada neće preuzeti kraljevske dužnosti kojih se odrekao.

Tvrdnje da bi se princ Hari mogao vratiti kraljevskim dužnostima odbačene su nakon što se kralj Čarls pojavio u javnosti uprkos borbi s teškom bolešću.

Izvori kažu da je Njegovo Veličanstvo čvrstog mišljenja da nema povratka za vojvodu od Saseksa kao radnu kraljevsku osobu u bilo kojem obliku, piše Daily Mail.

Princ Hari
FOTO: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Upućeni naglašavaju da to ne znači da Čarls nije spreman da popravi svoj odnos sa svojim otuđenim mlađim sinom u budućnosti, ali to je potpuna različita situacija od profesionalne.

Princ Vilijam takođe deli to mišljenje, rekli su izvori za Daily Mail. Nagađanja su se proširila tokom vikenda nakon što je The Times objavio da je vojvoda od Saseksa spreman da se vrati na privremenu kraljevsku ulogu kako bi podržao svog oca tokom njegove bolesti.

princ Hari
FOTO: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

39-godišnji Hari navodno je ohrabren toplim razgovorima između njega i kralja otkako je ranije ovog meseca otkrivena dijagnoza raka njegovog oca, rekli su izvori te su dodali da je princ rekao prijateljima da bi rado preuzeo kraljevsku ulogu dok mu je otac bolestan, rečeno je.

kralj Čarls
FOTO: JORDAN PETTITT / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Dobro pozicionirani izvori su to u potpunosti odbacili rekavši da je pogrešno sugestirati da su se o tom pitanju vodile bilo kakve rasprave, čak i povremeno.

Izvori kažu da su Čarls, princ od Velsa i ostatak kraljevske porodice saglasni da se Hari na bilo kakvu poziciju neće vratiti.

kralj Čarls, kraljica Kamila
FOTO: GEORGE ROGERS / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

”Jesu li kralj i Hari razgovarali? Da. Znači li to povratak u stado čak i na privremenoj osnovi? Ne.”

Podsetimo, prošlog meseca svet je šokirala vest da je kralju Čarlsu dijagnostikovan karcinom. Sa lečenjem je započeo odmah, a u vezi sa svojim oporavkom vrlo je optimističan.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

NE PROPUSTITE

ČARLS JE SAVETOVAO VILIJAMA DA URADI OVO DOK JOŠ IMA VREMENA: Kralj ne želi da njegov sin pati kao što je on patio (FOTO)

PRINC HARI PREKLINJE PORODICU DA SE POMIRE I DA PONOVO RADI ZA BRITANSKU KRUNU: Sa dvora stigao BRUTALAN odgovor, svi u šoku

BOMBASTIČNA IZJAVA PRINCA HARIJA ŠOKIRALA MNOGE: Otkrio hoće li se viđati sa porodicom u Velikoj Britaniji, a pomenuo i svoju decu

‘APSOLUTNO SAM SIGURAN U JEDNU STVAR’ Princ Hari PRVI PUT o kralju Čarlsu koji boluje od KANCERA: Otkrio da li očekuje POMIRENJE

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Kliknite za sledeću vest

kralj Čarlsprinc Haripomirenjedvorpovratakodluka

shares