Ronaldo zgrozio planetu

Sport

Dešan: Danska potcenjena, lako menjaju stil igre i to stvara probleme

Politika pre 3 sata
DOHA – Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan ocenio je danas da je selekcija Danske potcenjena uzimajući u obzir njihove istinske kvalitete, uoči duela te dve ekipe na Svetskom prvenstvu u Kataru. „Mislim da su potcenjeni, s… »

Nejmar besan posle Srbije: „Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna“

Hot sport pre 1 sat
Epski i oštar govor zvezde fudbalske reprezentacije Brazila Nejmar Žunior je sinoć bio verovatno najgori igrač „karioka“ na terenu, ali je to verovatno zbog toga što je bio glavna meta fudbalera Srbije koji ga uopšte nisu štedeli. Nakon meča… »

Dejan Rambo Petković za “Vesti”: Vidim “orlove” u nokaut-fazi

Vesti online pre 5 sati
Rambo, ili Pet. U Srbiji ga znaju po prvom, u Brazilu po drugom nadimku. Dejan Petković trenutno je u Kataru i pomno prati dešavanja na Svetskom prvenstvu. U okršaju Brazila i Srbije srce mu je bilo podeljeno. Nije ni čudo jer je pola života proveo u… »

Ronaldo zgrozio planetu: Portugalac zavukao ruku u šorts, a onda je uradio nešto neočekivano! (video)

Hot sport pre 2 sata
Ovako nešto smo gledali samo kod Joakima Leva Važnu i tešku pobedu su fudbaleri Portugala napravili u prvom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru nad nacionalnim timom Gane, ali jedan detalj sa meča je svima privukao pažnju. Naime, najbolji… »

Svetsko prvenstvo i fudbal: Iranci pevali himnu i pobedili Vels – Katarani dali prvi gol na Mundijalu, ali opet poraženi

BBC News pre 2 sata
Irancima je pobeda nad Velsom prva na šampionatu i ujedno premijerni trijumf protiv neke evropske selekcije na Mundijalima. Prvu pobedu ostvario je i Senegal, Holandija i Ekvador odigrali 1:1. Fudbaleri Irana pobedili su reprezentaciju Velsa 2:0 u… »

Senegalci rutinski do trijumfa, istorijski gol Kataraca

Sport klub pre 5 sati
Senegal je ostvario prvu pobedu na Mondijalu u Kataru, Afrikanci su očekivano slavili protiv selekcije domaćina Katara, koja je pokazala dopadljivu igru u drugom poluvremenu – 3:1. Činilo se da će Senegal bez većih problema ostvariti prvi trijumf… »

Uživo, Engleska – SAD: Au, kakva prečka, još se trese! (foto)

Večernje novosti pre 18 minuta
FUDBALERI Engleske i Sjedinjenih Američkih Država igraju meč drugog kola B grupe na Svetskom prvenstvu, a duel uživo možete da pratite na sajtu “Novosti.rs”. FOTO: Tanjug/AP 44′ Jako lep pokušaj Mejsona Maunta, ali brnai golman Amerikanaca. 43’… »

Mundijal uživo, 6. Dan: Katar prvi ispao sa Mundijala, Iran srušio Vels, Holandija i Ekvador podelili plen

Kurir pre 18 minuta
Dobro došli na Kurirov blog uživo! Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut! U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije… »

Fudbaleri Senegala pobedili Katar na Svetskom prvenstvu

Beta pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Senegala pobedila je danas u Dohi domaćina turnira Katar sa 3:1, u utakmici drugog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu. Senegal je poveo golom koji je u 41. minutu postigao Bulaje Dija, a prednost je udvostručio Famara Djedju u… »

KAKVA UTAKMICA Iranci u nadoknadi dali Velšanima dva gola

Dnevnik pre 8 sati
Novi spektakl na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru priredili su nam Iranci koji su u samom finišu utakmice savladali Velšane sa 2:0. I potpuno zaslužno su pobedili. Igrali su na gol ceo meč, nizao se napad za napadom na gol Velšana. Nekoliko puta… »
shares