RAVNOTEŽA BAZA I KISELINA

SVE O ISHRANI I RAVNOTEŽI BAZA I KISELINA U ORGANIZMU

Melem za bolju plodnost
Za spravljanje melema koristi se sveža domaća malina. Tehnologija proizvodnje trajno osigurava enziome iz malina.
IZVORI ZDRAVLJA NALAZE SE U BILJU KOJE RASTE TAMO GDE ŽIVITE
Petar Jovanović travar 0613070080
Melem za bolji imunitet
Osnovni sastojak melema izvlači se iz Aloje Arborescensis
Ova lekovita biljka raste u mom stakleniku.
IZVORI ZDRAVLJA NALAZE SE U BILJU KOJE RASTE TAMO GDE ŽIVIMO
Petar Jovanović
Čaj - kupke za miome
Većina mioma ne daje nikakve simptome i otkriva se slučajno tokom rutinskog ginekološkog pregleda. Mešavina lekovitog bilja za 12 kupki sa detaljnim uputstvom za korišćenje
Tinktura od koprive
Koristi se kod anemije i utiče na porast crvenih krvnih zrnaca. Tinktura koprive ima diuretski efekat, pomaže kod bolesti urinarnog sistema.

RAZGOVORNIK O ZDRAVLJU Ovaj razgovornik predstavlja istinsku promociju zdravlja.Omogućena su razmišljanja čitalaca,kao pitanja i odgovori. Kućne lekove i druga sredstva koja ćete naći na ovom zidu biće vam od velike pomoći.Mnoge tegobe moći ćete da izlečite ili olakšate u svom domu.Moći ćete da ojačate svoje telo i otpornost pomoću jednostavnih sredstava za jačanje pripremljenih kod kuće,uz mali trošak. Posvetićemo se odvajanju bapskih priča i okultizma od pravih korisnih narodnih lekova koji pripadasju riznici svetske narodne medicine i naravno,dodavaću svoje vlastito znanje i iskustvo. U ČEMU VAM MOGU POMOĆI NARODNI LEKOVI ? -bolovi u mišićima -artritis i reumatizam -proliv -žuč i žučna kesa -zatvor,opstipacija -hemoroidi -bešika i mokraćni putevi -impotencija -menopauza -proizvodnja zdravih spermatozoida -prehlade,glavobolja,sinusi,kašalj -alergije -sanacija povreda -nervna napetost i depresija -srce,krvni sudovi, -preventiva ako se prepozna tumor Napomena: Samo uz vašu saglasnost objavljivaćemo interesantne i dobro osmišljene i pozitivne tekstove. Podrazumeva se,sva ostala prava zadržavam.

Petar Jovanović

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=350579661817350&id=154021431473175

Baznije je zdravije
Preterana kiselost krvi postepeno razara organizam. U početku izaziva lakše probleme i zamor, a na duge staze vodi u bolesti kao što su podagra,artritis-reuma i rak. Zato je dobro da proverite da li vam je krv „prekisela“, pa ako jeste, da povratite ravnotežu unošenjem baznih namirnica. Koje su to “bazne” namirnice? To su isključivo sveže: kupus,brokoli,crna rotkva,šargarepa,celer,zelena salata,beli i crni luk,spanac,bundeva,paradajz i … Koje su to “kisele”namirnice? To su:hleb,sir,šećer,govedina,svinjetina,slanina,riba,sve vrste ulja Za prirodan med nema tačno definisanih podataka.
Petar Jovanović

https://www.facebook.com/pages/Travar-Petar-Jovanovic/154021431473175

ASTMA Upozoravam ! Ovo znanje ne primenjivati bez vašeg lekara. Naučno lečenje biljem .Organi za disanje su predmet analize i rada velikog broja farmaceuta i fitoterapeuta.Biljke koje sigorno povovno deluju na obolele od astme su Althaea officinalis,Tussilago farfara,Verbascum Thapsiforme Schrad,PlantagoLanceolata,Origanum vulgare,Hedera helix,Certaria islandica,seme dunje ,Primula officinalis,Pimpinella Saxifraga.Namerno sam naveo latinske nazive da bi izbegli samolečenje.

ASTMA Upozoravam ! Ovo znanje ne primenjivati bez vašeg lekara.Ishrana,koliko je moguće izbegavati hranu koja je potencijalni izazivač alergija ,ato su jaja,orasi,mesne preradjevine sa aditivima,morske delikatese,a od voća nikako ne jesti pitome jagode.Koristite nehlorisanu vodu,sveže voće i povrče osim jagoda,pasulj jesti neograničeno u svakom obliku,ako podnosite miris belog i crnog luka svakodnevno ga koristite,Ustanovljeno je da su enzimi iz luka delotvorni na asmatične napade.Prirodna medicina protiv astme preporučuje ljute paprike.Ona sadrži supstance koje umanjuju osetljivost disajnih puteva na veliki broj alergena.Petar Jovanovic

Navešću nekoliko psihičkih stanja sa kojima se srećem vrlo često:

-STRAH OD ŽIVOTA I ZA ŽIVOTOM

-NESIGURNOST U PROFESIJI

-NEDOSTATAK INTERESA PREMA

OKRUŽENJU

-OSEĆAJ SAMOĆE ILI ODVOJENOST OD SREDINE

-PREOSETLJIVOST NA SPOLJNE UTICAJE

-RAZOČARENJE U ŽIVOT

-PREVELIKA BRIGA ZA DOBRO BLIŽNJEG SVOG

Raspolažem ogledima za oslobadjanje od navedenih stanja upotrebom lekovitog bilja.

Travar Petar Jovanović 0695497340

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=177054469169871&id=154021431473175

shares