OVO SU SVI ČEKALI Oglasio se Marić nakon Jovaninog otkaza, Marić zanemao od šoka jedna stvar ga je posebno razočarala!
Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan/Vladimir Marković

 – Čuo sam da je dala otkaz, nije našla za shodno da mi se javi, bio sam šokiran – rekao je Marić.

Jovana Jeremić, koja je do juče vodila i uređivala jutarnji program „Vikend jutro” na Hepi televiziji, odlučila je da prekine saradnju sa medijskom kućom u kojoj je započela svoju karijeru.

Kako prenosi “Objektiv” ova odluka nije bila ishitrena.

– Jovana je bila jedan od najvrednijih radnika na Hepiju. Ona nije čak ni koristila svoj godišnji odmor za odlazak na letovanje sa detetom i suprugom, a radila je i kad je imala slobodne dane. Već duže vreme mi je spominjala da je umorna od posla i da joj treba predah, tako da je ovo bila očekivana reakcija, samo je bilo pitanje vremena kada će to uraditi. S druge strane, znam i da je to vrlo teško palo čelnicima televizije, koji su je dugo ubeđivali u nadi da će je zadržati na poslu, međutim, ona je čvrsto stala iza svoje odluke i presekla – rekao je izvor za Objektiv, a  nakon toga se oglasio i šef Jovane Jeremić, Milomir Marić, koji je bio zatečen.

– Čuo sam da je dala otkaz, nije našla za shodno da mi se javi, bio sam šokiran – rekao je Marić, dok je sama Jovana ovako objasnila svoju odluku:

– Tačno je, dala sam otkaz da bih se posvetila detetu, jer do pete godine šta uradim sa njom, uradila sam. Ona je bila dosta zanemarena zbog mog angažmana i želje da postignem vrhunac u ovom poslu, što sam i uspela. Sa šera od tri odsto sam dovela „Vikend jutro” na 21. Mislim da sam napravila revoluciju u srpskom novinarstvu za kratak vremenski period od dve godine. Došlo je do tog momenta da moram njoj da se posvetim – rekla je Jovana i dodala da se ne plaši ni pauze u radu, a ni besparice.

Na koji način je Jovanu podržao suprug i zbog kojih reči je oduševio sve, pročitajte OVDE.