Sapunice iz rijalitija

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Šokantne tvrdnje „kraljice silikona“ o odnosu sa Golubovićem: Kristijan je želeo da mi napravi dete, ali nije mogao!

Nije više mogla da ćuti!

Tamara Đuričić i Kristijan

Tamara Đuričić i Kristijan, Foto: Printscreen/Facebook

„Kraljica silikona” Tijana Đuričić (29) tvrdi da je bila u tajnoj vezi sa Aleksandrom Kristijanom Golubovićem (51) i da je on očajnički želeo dete sa njom, ali da to nije mogao da ostvari jer ima loš spermogram! Vlasnica bujnog poprsja navodi za „Alo!“ da je Kristijan bukvalno odlepio za njom i da je čak prijavio kao vanbračnu suprugu iako je oženjen, kako bi mogla da mu dolazi u požarevački zatvor „Zabela“.

– Bio je zaljubljen u mene. Rekao mi je 1.150 puta da bi želeo da ima sa mnom dete. Nije tačno da sam ga jurila, kao što je to pričao u javnosti. Neka dokaže! Imam sve snimke u kojima mi govori da me voli, da jedva čeka da me vidi, da jedva čeka da mu dođem u posetu… Pisao je dodatne molbe upravi zatvora da mu dođem u posetu. Nisam imala ni utisak da ima ženu jer mu u poslednje vreme niko nije odlazio sem mene. Bila sam zaljubljena u njega, to sve stoji. Četiri godine, nije to mala stvar. Kakva Ivana? Ona ga nije posećivala. Zvao me je iz zatvora često. Njegova žena Ivana mu je pretila, pa je morao novcem da je utišava – priča za „Alo!“ Tijana.

Veza je, kako navodi, pukla, kada je on letos izašao iz zatvora jer više nisu bili zainteresovani jedno za drugo. Međutim, komunikaciju su prekinuli kada je, kako tvrdi, otkrila da joj je zapalio automobil vredan 5.000 evra i za to optužio Aleksandra Čabarkapu iz Kaluđerice sa kojim nije u dobrim odnosima.

Tijan Đuričić, kraljica silikona

Tijan Đuričić, kraljica silikona, Foto: facebook

– Napravio mi je karambol od života. Govorio je: „Čabarkapa će da ti zapali auto, Čabarkapa će da ti zapali“. Bila sam u Nemačkoj kada se to desilo. Tuga me je uhvatila kada sam saznala da je to Kristijan uradio kako bi smestio Čabarkapi da ide u zatvor. Tim automobilom sam svaki vikend išla u zatvor i nosila mu hranu. Zamisli kakvo go*no od čoveka moraš da budeš da bi to uradio. Bila sam zaljubljena i glupa. Sa njim sada nemam nikakvu komunikaciju. Prekinula sam svaki odnos, smatram da je nečovek. Sve mu praštam, ali auto ne. On je jako loš čovek! – besno kaže Tijana.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović , Foto: Printscreen/Instagram

Ona tvrdi da Kristijan ne može da ima decu, iako ju je nekoliko puta ubeđivao da mu rodi bebu.

– Znam da ne može da ima decu. Videla sam nalaz spermograma koji je najpre bio kod njegove prijateljice – dodaje ona i poručuje:

– Smela bih da se sretnem s njim, samo ne znam da li bi on posle svega smeo sa mnom! – rekla je ona za „Alo!“.

shares