SPP-Stranka Pravde i Pomirenja-Justice and Reconciliation Party

ZAHVALNICA STRANKE PRAVDE I POMIRENJA

ZAHVALNICA

Poštovane Beograđanke i Beograđani

Stranka Pravde i Pomirenja zahvaljuje svim građanima Beograda koji su potpisom poržali kandidaturu izborne liste”Dr.Muamer Zukorlić-Stranka Pravde i Pomirenja” za učešće na beogradskim izborima.Profesor Nenad Prokić je nosilac liste pod sloganom “ZA ČIST BEOGRAD”

Prof.Nenad Prokić kandidat za gradonačelnika Beograda

bg

SPP-Stranka Pravde i Pomirenja-Justice and Reconciliation Party

Građani Beograda,

Regionalna stranka univerzalizuje svoje delovanje.To se događa prvi put u politici u našem regionu.Ne podnosimo zatvaranje u sopstvene atare.Hoćemo da živimo zajedno,pre svega sa prvim susedima,zatim i sa celim svetom.

Ne želimo da se gledamo preko nišana.Ne koristimo tešku reč,ona ubija.Neslaganje s nečijom politikom možemo da izrazimo na dostojan način,tako da poštujemo i uvažavamo neistomišljenika.Pružamo ruku pomirenja  i mislimo da svako treba da je prihvati,pogotovo ako je prvi ne pruža.

Svetla budućnost nije nešto što dolazi samo od sebe,ona je onakva kakvi smo mi.Beograd mora biti otvoren grad u kome smo obavezni da se suprotstavljamo svakoj mržnji.U njemu je ,osim tradicije,najbitnija moderna vizija.Narcizam malih razlika koji uništava naše društvo ne sme imati svoju adresu u Beogradu.

Beograd je najbolje što je Srbija ikad ostvarila.To je njen najznačajniji rezultat.Zato ,Beograd po meriBeograđana i po svetskoj meri! Čista voda,čist vazduh,čiste ulice,čisti ulazi zgrada,čista vozila javnog prevoza bez potrebe da ih konrolišu japanski donatori,jer su shvatili da smo se mi saživeli sa prljavštinom koju stvaramo,pa je više i ne primećujemo,Beograd bez žvakaćih guma i pikavaca na trotoarima.Edukacija o čistom gradu od obdaništa do staračkog doma.

Samo u takvom okruženju možemo zamisliti Srbiju bez korupcije,bez nepotizma i serijskih prevara..Ne prihvatamo da nam se oduzme sveto ljudsko pravo da želimo sreću i bolji svet.Objašnjavaju nam da je politika prljava i da se moramo pomiriti s tim.Zar bi trebalo da zaboravimo etiku i moral u porodici,školi,politici i društvu?Da li je to ono što zaista želimo?Borićemo se zajedno sa Vama za svet ideja koji će ojačati duhove života i univerzalne ljudske vrednosti.

Srbija u Evropi,ali i Evropa u mojoj opštini,ulici,zgradi i školi.

Mi s Vama, i pravda i pomirenje!

Kandidat za gradonačelnika Beograda

Potpedsednik Stranke pravde i pomirenja

Prof.Nenad Prokić

 

shares