Stormi Danijels na sudu svedočila o seksu sa Trampom

Perverzije,bahanalije,dolari…

Najvažnije vesti


N1

Tramp na sudu: Stormi Danijels opisala kako je izgledala noć sa bivšim predsednikom

pre 19 sati


Radio Slobodna Evropa

Trampu ponovo novčana kazna, sudija prijeti zatvorom

Pre 1 dan


Glas Amerike

Stormi Danijels na sudu svedočila o seksu i susretima sa Trampom

pre 19 sati


Još vesti

Sud u Njujorku: Tramp da plati 355 miliona dolara zbog …

Radio Slobodna Evropahttps://www.slobodnaevropa.org › …

·Prevedi ovu stranicu

16. 2. 2024. — Bivši američki predsednik Donald Tramp treba da plati 354,9 miliona dolara kao kaznu zbog toga što je lažirao vrednost svoje imovine kako bi …

TRAMP IZNEO PRLJAVE DETALJE SVOG BIZARNOG ISKUSTVA SA PROSTITUTKAMA Evo kako je Melanija regovala na SKANDAL NAD SKANDALIMA (FOTO)

Foto: EPA / Chris Kleponis / POOL

TVRDI DA NIJE UČESTVOVAO U TOME

TRAMP IZNEO PRLJAVE DETALJE SVOG BIZARNOG ISKUSTVA SA PROSTITUTKAMA Evo kako je Melanija regovala na SKANDAL NAD SKANDALIMA (FOTO)

POP KULTURA – 22.11.2023. 10:01h

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp prokomentarisao je svoje kontroverzno iskustvo sa prostitukama. Tokom kampanje u AjovI, u subotu uveče, osvrnuo se na takve natpise. Pomenuo je i suprugu Melaniju Tramp. I sudeći po njegovim rečima, ona ga podržava?

To iskustvo tiče se zlatnog tuša koje je Donald Tramp navodno posmatrao ranije, a i ove godine.

Donald Tramp
FOTO: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Prema tajnim dokumentima, Donald Tramp je u jednom hotelu u Rusiji 2013. posmatrao prostituke tokom “zlatnog tuša”, odnosno kako uriniraju na krevetu na kojem su jednom prespavali i bivši predsednik i bivša prva dama Amerike Barak i Mišel Obama.

Tramp je 2017. negirao da se tako nešto desilo, a kako je ponovo počelo da se priča o tome, ali i o navodnom sličnom skandalu koji se dogodio ranije ove godine, on je još jednom rekao da afera nije istinita, a ovaj put upleo je u sve Melaniju Tramp.

Donald Tramp, Melanija Tramp
FOTO: AP SUSAN WALSH

Poručio je da je nemoguće da se takav skandal desio jer on pati od mizofobija odnosno germafobije, koja predstavlja iracionalni strah od bakterija i zaraze. Naglasio je da mu supruga Melanija Tramp u potpunosti veruje, piše TMZ.

Melanija Tramp, Donald Tramp
FOTO: PROFIMEDIA

Melanija Tramp drži se po strani u jeku sudskog procesa za prevaru za šta se tereti Tramp, ali ga podržava, rekao je izvor. Njena odluka je da ima takvu ulogu, a videćemo da li će se to promeniti u nastavku njegove kampanje za predsedničke izbore u Americi 2024. godine.

Melanija Tramp
FOTO: PROFIMEDIA / MEGA

Nego, možda je Tram bio ironičan kada je rekao zašto je nemoguće da je skandal istinit, ali zar nije logičnije da je samo poručio: oženjen sam, volim svoju suprugu…?

Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. i imaju sina Barona Trampa. On iza sebe ima dva braka i još četvoro dece.

(Kurir.rs/Blic žena)

Šta se desilo između Donalda Trampa i Stormi Danijels?

Anita Marković

Anita Marković

Njih dvoje su se navodno upoznali 2006. godine, a tvrdnje o aferi isplivale su u javnost 2018.

Stormy Daniels, Stormi Danijels, Donald Trump, Donald Tramp

Foto-kolaž: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp optužen je zbog sumnje da je prikrio tajne isplate novca bivšoj porno glumici Stormi Danijels.

Danijels tvrdi da su ona i Tramp imali aferu, i da je prihvatila 130.000 dolara od njegovog bivšeg advokata Majka Koena pre izbora 2016. godine u zamenu za ćutanje.

PREPORUČUJEMO

Desantis podržao Trampa: Florida ga neće isporučiti tužiocu sa Menhetna!
Desantis podržao Trampa: Florida ga neće isporučiti tužiocu sa Menhetna!
Tramp traži od republikanaca finansijsku pomoć za suđenje, oni listom stali uz njega
Tramp traži od republikanaca finansijsku pomoć za suđenje, oni listom stali uz njega

Koen je kasnije priznao svoju ulogu u tome i osuđen je na tri godine zatvora.

Međutim, Tramp negira da je imao seksualni odnos sa Danijels otkako su ove tvrdnje isplivale u javnost 2018. godine.

Danijels izašla u javnost sa tvrdnjom o aferi

Stormi Danijels, čije je pravo ime Stefani Kliford, rekla je u intervjuima za medije da je Trampa upoznala na dobrotvornom golf turniru 2006. godine.

Ona je navela da je par jednom imao seks u njegovoj hotelskoj sobi na jezeru Taho, odmaralištu između Kalifornije i Nevade. Advokat Trampa je to tada “oštro” demantovao.

“Izgledalo je da ga to ne brine, bio je arogantan”, rekla je Danijels u odgovoru na pitanje da li joj je Tramp rekao da ćuti o njihovoj navodnoj zajedničkoj noći, prenosi BBC.

Trampova supruga, Melanija Tramp, u to vreme nije bila na turniru i upravo se porodila.Stormi Danijels, Stormy Daniels

Foto: Instagram/thestormydaniels

Pretnje i isplate u zamenu za ćutanje

Nekoliko dana pre predsedničkih izbora 2016. godine, Danijels je rekla da joj je Trampov advokat Majkl Koen platio 130.000 dolara da ćuti o njihovoj aferi.

Rekla je da je to prihvatila jer je bila zabrinuta za bezbednost svoje porodice. Dodala je da joj je pravno i fizički prećeno da drži jezik za zubima.

Tokom 2011. godine, malo nakon što je pristala da da intervju za magazin In Touch o navodnoj aferi, Danijels je rekla da je nepoznat muškarac prišao njoj i njenoj bebi na parkingu u Las Vegasu i rekao joj da “ostavi Trampa na miru”.

“To je prelepa devojčica. Bilo bi šteta da se nešto desi njenoj mami”, prisetila se onoga što joj je rekao u intervjuu za CBS 60 minutes 2018. godine.

Intervju za magazin In Touch nije bio objavljen u potpunosti sve do 2018. godine.Michael Cohen, Majkl Koen

Trampov bivši advokat Majkl Koen Foto: Tanjug/AP

Pre nego što je emitovana epizoda 60 minutes, kompanija povezana sa Koenom zapretila je Danijels tužbom od 20 miliona dolara, tvrdeći da je prekršila njihov ugovor o neotkrivanju podataka (NDA) ili “sporazum o tajnosti”.

Danijels je rekla da za CBS da rizikuje kazna od milion dolara jer govori na nacionalnoj televiziji, ali je rekla “da joj je veoma važno da može da se odbrani”.

Da li je nelegalno plaćati tajni novac?

Nije protivzakonito platiti nekome odštetu u zamenu za NDA (ugovor o neotkrivanju podataka).

Ali pošto je isplata izvršena mesec dana pre predsedničkih izbora, Trampovi kritičari su tvrdili da bi novac mogao predstavljati kršenje kampanje.

U avgustu 2018, Koen se izjasnio krivim za utaju poreza i kršenje pravila finansiranja kampanje, delom u vezi sa njegovom isplatom Danijels i još jednoj navodnoj Trampovoj ljubavnici.

Iako je prvobitno rekao da Tramp nema nikakve veze sa isplatama, Koen je kasnije svedočio pod zakletvom da mu je Tramp naložio da tajno uplati 130.000 nekoliko dolara dana pre izbora 2016.

Takođe je rekao da mu je predsednik nadoknadio uplatu.Stormy Daniels, Stormi Danijels, Donald Trump, Donald Tramp

Foto-kolaž: Tanjug/AP

Tramp je priznao da je lično nadoknadio uplatu, što nije protivzakonito, ali je negirao aferu i bilo kakvu nepravdu u vezi sa zakonima o kampanji.

Koen je osuđen po više tačaka nakon što se izjasnio krivim za kršenje zakona tokom predsedničkih izbora 2016.

Zašto je Tramp optužen?

Ranije ove godine, okružni tužilac Njujorka Alvin Breg osnovao je veliku porotu da ispita da li postoji dovoljno dokaza za pokretanje krivičnog gonjenja protiv bivšeg predsednika zbog novca isplaćenog Stormi Danijels.

Velika porota se sastaje iza zatvorenih vrata, a formira je tužilac da utvrdi da li ima dovoljno dokaza za podizanje optužbi u slučaju.

U četvrtak je ta porota navodno glasala za podizanje krivičnih prijava, čime je Tramp postao prvi bivši američki predsednik koji se suočio sa njima. Za sada nije poznato kakve će optužbe biti podignute.

Na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je istragu nazvao političkim lovom na veštice od strane “korumpiranog, izopačenog i naoružanog pravosudnog sistema”.

VIDEO: Kraj jedne ere: Najkontroverzniji predsednik SAD-a i njegova supruga napustili Belu kuću

Play Video

3:38

(Telegraf.rs)

NE PROPUSTITE

ASISTENT MELANIJE TRAMP OTKRILA ŠOK DETALJE O NJENOM BRAKU: Bivša prva dama besna na muža! Evo šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA

TAJNI SNIMAK OTKRIO ŠTA JE TRAMP TRAŽIO OD MELANIJE I SVI SU ZGROŽENI: Bivša prva dama trebalo je da uradi nešto BAŠ BIZARNO

MELANIJA KAO DA JE U ZEMLJU PROPALA! VELIKA MISTERIJA OKO BIVŠE PRVE DAME: Nema je nigde, a evo šta je Tramp odgovorio na prozivke

TRAMP ŽESTOKO OPLEO PO MEGAN MARKL: Želi da razgovara sa njom OČI U OČI, a evo šta najviše ZAMERA vojvotkinji od Saseksa (FOTO)

Donald Trampprostitutkezlatni tušMelanija Trampiskustvo

Medijski haos: Tramp, ruska prostitutka, uriniranje, Obama

Donald Tramp je žestoko reagovao na navodne obaveštajne podatke o njegovim “perverzijama u Rusiji”, oko čega se podiglo mnogo prašine na medijskoj sceni u SAD.

Izvor: B92

Sreda, 11.01.2017.

15:15

Medijski haos: Tramp, ruska prostitutka, uriniranje, Obama

CNN je objavio da “postoji dokument”, koji je prosleđen Baraku Obami i Trampu, u kom se navodi da ruske obaveštajne službe imaju kompromitujući materijal o ekscentričnom milijarderu. Međutim, portal Bazfid je otišao korak dalje, objavivši sam dokument u kome se eksplicitno navodi navodna epizoda iz moskovskog hotela “Ric Karlton”.Posle objave u više medija da određeni “poverljivi dokumenti“ cirkulišu u visokim krugovima u Vašingtonu, Bazfid je odlučio da objavi niz neproverenih beležaka koji su, kako prenose ruski mediji, stigli do Trampovih političkih protivnika, preko osobe za koju se pretpostavlja da je “agent britanske obaveštajne službe”.

U dokumentima između ostalog postoji i optužba da je Tramp imao “lične opsesije i seksualne perverzije”, uključujući i tvrdnje da je on unajmio ruske prostitutke “za zabavu uriniranja po krevetu koji su delili Barak i Mišel Obama”.

U objavljenom izveštaju, čija autentičnost nije potvrđena, piše da je Tramp odseo u moskovskom hotelu Ric Karlton i da je zatražio predsednički apartman, uz znanje da su predsednik SAD i prva dama tu boravili neposredno pre toga tokom zvanične posete Rusiji.

Kako se navodi u dokumentu, Tramp je “mrzeo prvu damu SAD”.

Više izvora koji su obeleženi slovima abecede su “potvrdili događaj” i naveli da je ta situaciaj bila “posebno plodonosna” za ruske agente, jer je soba u kojoj se sve to navodno dešavalo opremljena tajnim kamerama i mikrofonima koje je postavila ruska obaveštajna služba FSB.

“Trampovo neuobičajeno ponašanje u Rusiji tokom godina je tamošnjim vlastima dalo dovoljno materijala za ucenu, ukoliko to žele”, navodi se u izveštaju.

Vikiliks je objavio da dokument u PDF formatu na 35 strana nije obaveštajni izveštaj prema stilu pisanja, navedenim činjenicama i navedenim datumima.

Nakon ovih objava reagovale su brojne velike medijske kuće, koje su se uzdržale od objavljivanja samih dokumenata i eksplicitnog navođenja činjenica i pozvale druge kolege, pre svih one iz Bazfida, na bolje poštovanje novinarske etike i kodeksa.

Doduše, svi svetski mediji su izvestili o postojanju dokumentacije čija autentičnost nije potvrđena, a čitaocima u digitalnoj eri je potrebno samo nekoliko klikova da do dokumenata i stignu.

Ipak, neki istaknuti novinari i urednici bili su veoma kritični prema odluci Bazfida da objavi dokument u celosti.

“Čak i Donald Tramp zaslužuje novinarsku pravičnost”, napisao je na Tviteru urednik magazina Mader Džons Dejvid Korn.

Vesti su se ipak toliko brzo širile da su ti navodi postali glavna tema na Tviteru.

Urednik Bazfida Ben Smit je rekao da je ta novinska organizacija odlučila da objavi informacije da bi Amerikanci mogli sami da odluče o njima.

“Naš princip je biti transparentan u novinarstvu i deliti ono što imamo s našim čitaocima”, napisao je Smit.

Iako je primetio da postoje sumnje u navode iz izveštaja i naveo da je taj medij pokušao i da će nastaviti da pokušava da ih proveri, Smit je napisao da objavljivanje izveštaja odražava kako oni “vide posao reportera u 2017”.

shares