Vila na Dedinju od 3,5 miliona evra

Početna» Vesti» Politika» Dodik zapretio Ćuti da će ga izbaciti iz RS, ako bude opet došao, Jovanović mu odgovorio da će uskoro moći da se kreće samo u zatvorskom krugu u Zabeli

POLITIKA

Dodik zapretio Ćuti da će ga izbaciti iz RS, ako bude opet došao, Jovanović mu odgovorio da će uskoro moći da se kreće samo u zatvorskom krugu u Zabeli

S. Č.danas 17:55

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, zapretio je Aleksandru Jovanoviću Ćuti, narodnom poslaniku i lideru Ekološkog ustanka da će ga “izbaciti iz Republike Srpske” ako opet bude posetio taj bosansko-hercegovački entittet.

Naime, Aleksandar Jovanović je krajem januara učestvovao na tribini u Doboju, gde je, govoreći o ekološkim problemima, naveo sledeće: “Sve se nešto pitam šta bi bilo da se ispod vile Milorada Dodika, koja je na Dedinju, pronađe litijum… Da li bi se on saglasio da mu sruše njegovu vilu. Pa, lako je Miloradu Dodiku, Ani Brnabić i Aleksandru Vučiću gore sa Dedinja da pričaju kako je mnogo dobro za nas da nas ostave bez vode”.

Milorad Dodik je potom, pre dva dana, odgovorio Aleksandru Jovanoviću Ćuti: “Šta ima Ćuta da hoda po Ozrenu i on da govori? Ko je on? Sledeći put kad saznam, izbaciću ga iz Republike Srpske”.

https://www.danas.rs/vesti/politika/cuta-srbija-protiv-nasilja-sednica-skupstine/embed/#?secret=tdqcZqJcoc#?secret=vwoe6JtYgQ

Komentarišući ovu izjavu Milorada Dodika, Aleksandar Jovanović Ćuta kaže za Danas da “što se mene tiče, Dodiku je zagarantovana sloboda kretanja”.

– Miloradu Dodiku poručujem da mu je što se mene tiče garantovana sloboda kretanja, za sad u dvorištu njegove vile na Dedinju od 3,5 miliona evra, a nakon promene vlasti u zatvorskom krugu u Zabeli – prokomentarisao je Aleksandar Jovanović Ćuta.

Dodik preti Ćuti izbacivanjem iz Republike Srbije

00:00

/

00:29

Izvor: Čuvari Ozrena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

shares