Skandali Harija i Megan

Bekam je besan kao ris: Hari i Megan se zamerili Bekamovima, pukla tikva između moćnih parova

SVET Autor: Nova.rs 30. jul 202311:32

Foto:EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH/EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Čini se da je došlo do velikog raskola između nekadašnjih prijatelja – princa Harija i Megan Markl i Dejvida i Viktorije Bekam, a sve zbog otkrivanja poverljivih informacija medijima.

Prema pisanju britanskih tabloida, Bekamovi su optuženi da su otkrivali medijima poverljive informacije o Hariju i Megan.

Izvor je za Mejl on Sandej rekao da je David „prokleto besan“ nakon optužbi koje su se navodno dogodile tokom napetog telefonskog razgovora između parova.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bekamovi su bili prisutni na venčanju kraljevskog para 2018. godine i bili su „velika podrška“ Meganinom dolasku u Veliku Britaniju, rekao je izvor.

Uz to, Megan i Hari nisu bili gosti na venčanju sina Bruklina Bekama sa Nikolom Pelc u aprilu prošle godine. Ni jedno od njih dvoje nije bio na jednom od najvećih događaja u godini, prošlog vikenda, kada je Argentinac Lionel Mesi debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter Majami.

POGLEDAJTE JOŠ:

Princ Hari i Megan Markl

Hari i Megan doneli drastičnu odluku: Napuštaju vilu u Montesitu, evo u kakvom bi luksuzu sada mogli da žive

SVET

25. jul

„Vreme je da se ugledaju na Kardašijanke“: Tri opcije pred Harijem i Megan, vreme i novac im opasno curi

SVET

1. jul

Sada, kada se čini da je „pukla tikva“ između Saseksa i Bekamovih, mediji su primetili da Megan često „menja prijatelje“.

Isto se dogodilo sa stilistkinjom Džesikom Malruni, najboljom prijateljicom Megan Markl, koja joj je čak bila deveruša na venčanju.

Njih dve su pre par godina prekinule svaki kontakt, zbog sukoba na društvenim mrežama.

DEJVID BEKAMMEGAN MARKLPRINC HARI

shares