Aca Bulić

ACA BULIĆ SPREMIO POKLON ZA ANU: Bivši dečko Ćurčićeve jedva čeka da joj uruči ROLEKS, evo šta njegova sadašnja devojka kaže na to

Foto: Printscreen Magazin In

OPA

ACA BULIĆ SPREMIO POKLON ZA ANU: Bivši dečko Ćurčićeve jedva čeka da joj uruči ROLEKS, evo šta njegova sadašnja devojka kaže na to

STARS
01.06.2023. 21:14h

Aca Bulić progovorio je o potencijalnom pomirenju sa Ćurčićevom, te otkrio da je čeka veoma skupocen poklon po izlasku iz rijalitija.

Aca Bulić
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– U emotivnoj sam vezi, ne želim da pričam o pomirenju sa Anom. Moja sadašnja partnerka podržava naše prijateljstvo. Nije istina da sam pratio Zvezdana nakon što je izašao iz Zadruge, ali ako se sretnemo, ne plašim ga se. Anu čeka Roleks po izlasku iz rijalitija– rekao je on.

Ana Ćurčić
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Aca Bulić je video Zvezdana Slavnića na parkingu, koji je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, i odmah ga je uslikao, što je i objavio na svom Instagramu.

Kako je rekao, Bulić je imao potrebu da pozove Zvezdana da popričaju, ali Iva nije želela da se susretne sa njim, pa je odlučio da će to ostaviti za dane kada Ana bude izašla iz rijalitija “Zadruga 6”.

Kurir.rs/ Blic

NE PROPUSTITE

ŠOK! DEJAN DRAGOJEVIĆ RASKRINKAO CELU IGRU ANE ĆURČIĆ! Proganjala ga danima pa otkrio kako je sramno iskoristila KUMU i ACU BULIĆA

ANA BILA SA BULIĆEM ZVEZDANU IZA LEĐA?! Oglasio se Zvezdanov blizak prijatelj i izneo ŠOK TVRDNJE: Ta žena je spremna na sve…

REKAO SAM ANINOJ DECI DA ME ODMAH ZOVU AKO ZVEZDAN DOĐE U STAN: Aca Bulić o Slavniću, evo kada i kako će se suočiti sa njim!

ACA BULIĆ PRATI ZVEZDANA U STOPU! Sreo ga na parkingu pa uradio NEOČEKIVANU STVAR, sa njim bila i ćerka Ane Ćurčić

Bonus video:

00:35

DRŽAVA MI ODUZELA IMOVINU OD 80 MILIONA, A DOKAZALI SU DA JE LEGALNO STEČENA! Aca Bulić otkrio: Ovaj političar je to uradio!

Kliknite za sledeću vest

shares