Tee Tairović – pevačica zapalila estradu

“ZAR JE MOGUĆE DA OVO RADI?” Bura na mrežama zbog Tee Tairović – pevačica zapalila estradu, kadrovi za PADANJE U NESVEST

Tea Tairović objavila je novi album pod nazivom “Balerina”, a o novim spotovima bruje svi.

 Tea Tairović novi album pesma Daj Daj IZVOR: INSTAGRAM/TEA_TAIROVIC

Tea Tairović važi za jednu od trenutno najangažovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a svakom novom pesmom napravi pravi “bum” na estradi.

Zahvaljujući pesmi “Hajde” lansirala se na vrh estrade, postala “kraljica bakšiša”, te samo nastavila da niže uspehe. Nakon uspešnog prethodnog albuma objavila je novi koji nosi naziv “Balerina”. Na njemu se nalazi 10 pesama, a za manje od jednog dana ostvarile su neverovatan broj pregleda. Naslovna numera je ujedno i duet sa reperom Vojažom, svaka pesma već je hit i na društvenim mrežama, a svi pričaju o spotu za pesmu “Daj, daj”.

Nikad izazovnija Tea Tairović, ali i ples kojim je ponovo raspametila sve. Iako je publika navikla na njene zavodljive pokrete, pevačica je uspela da ode “korak dalje” i pokrene novu lavinu rekacija.

“Ova žena kida”, “Zar je moguće da ovo radi? Tea, goriš”, “Kraljica”, “Brutalna, najzgodnija pevačica”, “Svaka čast”, samo su neki od komentara.

Pogledajte spot:

Tea Tairović Daj dajIZVOR: YOUTUBE/TEA TAIROVIC

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

shares