Baka Prase ne miruje

Bogan Ilić Baka Prase Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/E-Stock/Časlav Vukojičić

Sanitarna inspekcija zatvorila je i zapečatila objekat brze hrane “Kod Bake”.

Lokal iza kojeg stoji jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zatvoren je i zapečaćen, kako navodi „Portal 021“.

PROČITAJTE JOŠ:

Inspektori su naveli da su utvrdili „niz sanitarno-higijenskih nedostataka“. U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za merenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Sanitarna inspekcija je potom poslala obaveštenje i inspekciji rada jer je osoba koja je prisustvovala nadzoru izjavila da je menadžer objekta, iako ne poseduje validan ugovor o radu.

Iz firme koja vodi ovaj lanac restorana „Asia Fast Food“ iz Beograda su naveli da je inspekcija „postupala neprofesionalno“.

Oni su dodali da je problem počeo sa prijavom zbog hrane „neprimerenog oblika“, odnosno povodom toga što se u ovom restoranu brze hrane služe i palačinke u obliku penisa, koje nose naziv „palačinkarina“.

Sanitarna inspekcija je navela da će „u vezi sa neprimerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje“ u objektu obavestiti ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo.

Iako je Bogdan Ilić bio na otvaranju restorana brze hrane u Novom Sadu, te na Jutjubu objavljuje snimke o restoranu, a reagovao je i kada je početkom godine jedan objekat u Beogradu izgoreo, on se ne navodi kao vlasnik, niti kao odgovorno lice preduzeća „Asia Fast Food“, pod čijim imenom posluju ovi restorani.

BONUS VIDEO: Izgoreo lokal Baka Praseta

shares