Dalila i Darko Tanasijević

Rijaliti

DALILA DRAGOJEVIĆ GORKE SUZE LIJE USRED EMISIJE! Žestoko se rasplakala, morali da prekinu program, jedno pitanje je UBILO u pojam
Foto: Printscreen/HypeTV

NIJE IZDRŽALA

DALILA DRAGOJEVIĆ GORKE SUZE LIJE USRED EMISIJE! Žestoko se rasplakala, morali da prekinu program, jedno pitanje je UBILO u pojam

STARS

Bivša rijaliti učesnica i najpoznatija žiteljka Šepka u Bosni i HercegoviniDalila Dragojević, bila je gošća u jednoj emisiji na Hajp televiziji u kojoj je sumirala utiske iz prošle godine.

Dalila Dragojević
FOTO: PRINTSCREN INSTAGRAM

Ona se prvo dotakla rijalita, koji je obeležio njen život, ali i vinuo je u svet javnih ličnosti. Kako je istakla nakon svega, kaje se što je uopšte stupila u taj projekat jer joj je doneo više loših stvari nego dobrih, a i zbog njega je napustila i fakultet posle prve godine.

– Rijaliti je meni doneo najviše loših stvari. Kad kažem rijaliti ne mislim samo na rijaliti kao prostor, produkcijsku kuću, već na kompletan moj život koji sam provela tamo je bio jako loš i jako težak i ne hvalim se uopšte sa tim i nisam ponosna na bilo koji segment života u rijalitiju. Ne kažem sad za poslednju sezonu, “Zadrugu 5” već sa moj kompletan ulazak u rijaliti. Jednostavno nisam ponosna što sam ikada bila učesnik rijalitija. Zbog rijalitija sam napustila fakultet. Nisam ponosna ali sam iz tih loših stvari navikla sebe da podstičem i da tražim nešto pozitivno i ja se nadam da sam uspela – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
FOTO: PRINTSCREEN/HYPETV

Nakon izlaska iz rijalitija, Dalila je nastavila svoj život samostalno, što joj nije lako palo, s obzirom na to da je pet godina bila u braku i živela u manjoj sredini, a posle svega se preselila u Beograd gde je započela svoju voditeljsku karijeru.

– Započeti život da budem sama u velegradu, živeti sama u stanu i da ga plaćaš i da kupuješ hranu, nije lako. Znam nekada zaplakati tako. Sednem sama u kuću i kažem da li je moguće da mi se ovo dešava. I dalje sam ja u nekoj euforiji, nekoj depresiji, svašta mene tu uhvati, ali dobro, idemo dalje. Mogu da kažem da sam ponosna na sebe što se tiče ovog života, ali nisam ponosna na prošlost – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
FOTO: PRINTSCREEN/HYPETV

Dalila je sa knedlom u grlu pričala o svom životu i greškama zbog kojih se kaje. Na pitanje u kojim momentima je najemotivnija Dragojevićku su obuzele emocije i čak se rasplakla u sred emisije, zbog čega je program na kratko bio prekrinut, ali vrlo brzo se smirila i uspela da odgovori na postavljeno pitanje.

Dalila Dragojević
FOTO: PRINTSCREEN/HYPETV

– Najemotivnija sam kada ostanem sama, to mi je onako… Nemam pojma. Juče sam se vratila od kuće i onda sve te neke emocije. Najgore mi je kad sam sama, sve mi se izmeša i sve loše stvari i dobre stvari i onda kažem sama sebi “Koja u stvari emocija vlada u meni?” Uvek se tu nađe neko koga mogu da pozovem, da li je to mama ili otac ili drugarica… Marijana me dosta zna oraspoložiti. Ali dobro, dosta loših stvari je bilo i ne može to preko noći da se iskoreni – izjavila je uplakana bivša rijaliti učesnica.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

"POSTOJI OSOBA KOJA ME IZLUĐUJE" Darko Tanasijević progovorio o LJUBAVNOM ŽIVOTU, a onda razotkrio NAJVEĆE TAJNE Bele kuće!
Foto: Kurir

ŠOK INTERVJU

“POSTOJI OSOBA KOJA ME IZLUĐUJE” Darko Tanasijević progovorio o LJUBAVNOM ŽIVOTU, a onda razotkrio NAJVEĆE TAJNE Bele kuće!

STARS

Voditelj i novinar Darko Tanasijević otvorio je dušu i sumirao godinu za nama. Progovorio je o najdražim uspomenama, željama za 2023. godinu, ali i o šestoj sezoni Zadruge i onome što kamere ne mogu da zabeleže.

– Koja je tvoja nadraža uspomena iz 2022. godine koju bi želeo da sačuvaš, a koju bi najradije obrisao?

– Najdraže uspomene su mi one koje sam imao sa Sarom, mojom bratanicom. Proslavili smo njen prvi rođendan, raste, kako vreme prolazi sve više je zanimljivija i volim je sve više. Voleo bih da mogu više vremena da provodim sa njom, ispunjava me i pokreće i generalno sve vezano za porodicu. Ono što ću pamtiti su i putovanja, koja su mi ostala u prelepom sećanju. Bio sam u Barseloni, Rimu, provodio se, skitao, imao sam najbolje letovanje u životu na Hrvatskom primorju, tamo sam stekao prijatelje za ceo život, siguran sam. To ću da pamtim. Nije bilo mnogo trenutaka koje bih voleo da izbrišem, ali bih voleo da izbrišem stres, stresne situacije i tako neke filmove u glavi, koje sam sebi napravim pa utiču na moje raspoloženje – rekao je Darko.

Darko Tanasijević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Pomenuo si bratanicu, a često komentarišeš i da bi voleo da nađeš ljubav svog života. Da li je 2023. godina ta u kojoj ćeš upoznati tu ljubav i možda se ostvariti i u ulozi oca? Šta kažu zvezde?

Ne znam šta kažu zvezde, ne nadam se ničemu, ne očekujem ništa. Kad god sam nešto želeo i jurio, to mi nije dolazilo, a kad sam ćutke čekao, onda su se dešavale stvari. Više neću govoriti da to želim, postoji neko o kome baš razmišljam, što me izluđuje. Voleo bih da to izbrišem iz svoje glave. A šta zvezde kažu, Boga pitaj. Izguraćemo kao i svake godine – priznao je Tanasijević.

– Koga si poljubio u ponoć i kako si proslavio Novu godinu?

Novu godinu sam proslavio radno, celodnevno. Družio sam se sa zadrugarima, potom i sa čitaocima Pink.rs-a, a naravno i sa kolegama u redakciji, koje mnogo volim i koji su moja druga porodica. Kolege u redakciji sam prve poljubio u ponoć – odgovorio je Darko.

– Šta si poželeo sebi u ponoć?

Mnogo više slobodnog vremena, manje stresa i nešto što će me pokrenuti i na emotivnom planu. Inače sam u ponoći izveo obred, koleginica je na TikTok-u videla kako treba da se manifestuju želje u novogodišnjoj noći. U poslednja dva minuta smo čučali ispod stola, jeli po 12 grozdova i manifestovali lepe stvari. Trebalo je da se nosi crveni veš, da se imaju neke pare. Više smo iz fore uradili to, bilo je smešno. Jedva sam pojeo tih 12 grozdova, jer ne volim grožđe, ali javiću vam naredne godine da li mi se sve to ostvarilo – istakao je Tanasijević.

Darko Tanasijević
FOTO: KURIR

Juče si bio u poseti zadrugarima, koji su gledali video-čestitke od svojih porodica. Mnogi su se razočarali što zbog kazne neće moći uživo da vide svoje najmilije. Kakva je atmosfera bila u kući, ko se najviše razočarao?

– Oni su izbezumili kad su me videli na vratima kuće, to im je bio znak da od poseta porodica tog dana nema ništa. Već im tada nije bilo svejedno. Mnogi su se tresli tokom poruka, razmišljali ko će im se javiti. Nekima nažalost nisu ni stigle. To su podneli traumatično. Na kameri ne može da se vidi koliko im se znoje dlanovi, koliko im se tresu ruke. Tu sam ja da im pružim podršku, na kraju sam se i ja saživeo, pa i sa njihovim porodicama. Svi smo malo emotivniji, praznici su. Možda je najteže palo Aleksandri Nikolić, koja je shvatila da joj majki nije dobro i da ne podržavaju vezu sa Filipom. Bila je srećna kad je čula da Carevi podržavaju nju, ovo joj je pokvarilo sreću. Ali biće to okej, verujem da će se izdići iz situacije – istakao je Darko.

Čak si i ti zaplakao juče, usred žive emisije?

– Jesam. Ne volim to, uvek se trudim da budem na visini zadatka i ne pokažem emocije, ali čovek sam od krvi i mesa. Jako sam emotivno doživeo manje-više sve čestitke koje su stigle zadrugarima, gledaoci nisu mogli da vide da su mi oči sve vreme bile pune suza, ali nekako sam se slomio kada je puštena čestitka Miljanu Vračeviću, koji je video svoje četvoro dece. Bilo je jako emotivno, sve vreme sam držao čoveka od pedesetak godina koji ne može da dođe do daha od uzbuđenja i naboja emocija, plače kao kiša, kao malo dete, i na takav ili sličan prizor jednostavno ne možeš ostati imun. Srodimo se i mi sa zadrugarima, pa nekad i nekako blisko, lično doživimo kako njihovu sreću, tako i tugu.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

Dalila se pojavila na bini
00:28

Dalila se pojavila na bini

 

shares