Jutarnja zabava za gologuziju

Pogledajte kako izgleda najskuplja kuća u Americi

najskuplja kuća u Americi Foto: Allen J Schaben/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da je sve pošlo po planu, raskošno zdanje investitora Nila Niamija, poznatog i kao „kralja vila“, The One bi se prodavala za cenu od 500 miliona dolara, ali kako nije uspeo da dovrši gradnju, pronaći kupca pa niti vratiti pozajmicu koja je trebalo da pomogne u realizaciji, The One odlazi na licitaciju.

Mega vila u četvrti Bel Air u Los Anđelesu nazvana The One predstavlja zaista jedinstven prizor, kako i priliči najskupljoj i najvećoj porodičnoj kući u Americi, piše magazin People. No sva ta raskoš bi trebalo početkom iduće godine da se nađe na licitaciji s početnom cenom od 250 miliona dolara.

Da je sve pošlo po planu, raskošno zdanje investitora Nila Niamija, poznatog i kao „kralja vila“, The One bi se prodavala za čak dvostruki iznos, ali kako nije uspeo da završi gradnju, pronaći kupca pa niti vratiti pozajmicu koja je trebalo da pomogne u realizaciji, planovi su propali.

Izgled imanja koje se prostire na gotovo 10 hiljada kvadratnih metara s pogledom na okean i planine osmislili su arhitekta Pol Mklin i dizajnerka interijera Ketrin Rotondi, a gradilo ga je oko 600 radnika.

Vila s 21 spavaćom sobom i 42 kupatila okružena je stazom za trčanje dugačka 121 metar, a samo delić luksuza čine garaža za 30 automobila, kuglana, prostor za velnes, pet bazena te bioskop sa 30 mesta.

Kako izgleda ova velelepna vila pogledajte u galeriji:

shares