LEDI GAGA FOTKAMA U TANGAMA ZALUDELA INTERNET Zbog poze kojom je fascinirala fanove za nekoliko trenutaka skupila tri miliona lajkova (FOTO)
EPA-EFE/Caroline Brehman

Ledi Gaga (35) objavila je nove fotke na svom Instagram profilu i zapalila maštu milionima pratilaca.

Pozirala je u ležećem položaju u plavom kupaćem, a u prvom planu je bila njena pozadina u tangama. Nije poznata lokacija na kojoj je Gaga trenutno, ali jasno je da negde uživa na suncu uz more.

U samo nekoliko sati fotografije su sakupile gotovo 2.900.000 lajkova i brojne komentare i komplimente. “Predivna si, kraljice”, “Ledi Gaga servira tortu, a nije mi ni rođendan”, “Savršena si, volim te”, pisali su neki dok su drugi ostavljali brojne emotikone vatre i srca.

Da podsetimo, Ledi Gaga je nedavno u novom dokumentarnom serijalu Opre i princa Harija otkrila detalje silovanja koje je preživela kad je imala 19 godina.

– Imala sam 19 godina i radila u tom poslu, a producent mi je rekao: “Skidaj odeću.” Ja sam rekla ne. Onda sam samo otišla, a on mi je rekao da će spaliti svu moju muziku. I nije se zaustavio. Nije prestao da pita. Samo sam se ukočila, ni ne sećam se svega – rekla je i dodala da je “ostavio trudnu na čošku”.

Nije htela da imenuje producenta koji je to učinio, samo je rekla da ga više nikad ne želi videti.

Takođe je rekla da je nakon toga doživela “totalni nervni slom” i da je imala PTSP.