Ludom radovanje

Vesti dana »

Evrovizija 2021, Italija. i Hurricane: Italija pobednica Evrovizije, grupa…

BBC News pre 4 sati

Predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije, pevačice grupe Hurricane, plasirale su se na 15. mesto u takmičenju za najbolju pesmu Evrope. Predstavnici Italije, grupa Maneskin, pobedili su na 65. takmičenju „Pesme Evrovizije”, a grupa Hurricane koja je… »

Palmer: Beograd i Priština treba da se vrate pregovorima

Blic pre 9 sati

Beograd i Priština treba da se vrate za pregovarački sto i razgovorima reše preostala pitanja, izjavio je za Glas Amerike Metju Palmer, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za Evroaziju. On je ponovio da Srbija ima punu podršku SAD u svom… »

Kurtijevo pismo je vrhunac cinizma! Premijerka reagovala na pokušaj otimačine…

Večernje novosti pre 8 sati

Foto Tanjug Brnabić je rekla da je pismo koje je predstavnicima Uneska poslao Aljbin Kurti vrhunac licemerja i cinizma. – Manastiri su pod stalnim okom Kfora, posebno Visoki Dečani. Ne može da se kaže da im nije ugrožena bezbednost, a stalni pritisci… »

Srbi bez minuta, Dončić tripl-dablom razbio Kliperse

Nova pre 4 sati

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Majami Hit u prvom meču plej-ofa rezultatom 109:107 i tako poveli sa 1-0 u seriji, a pobedu je zabeležila i ekipa Dalas Maveriksa nad Los Anđeles Klipersima 113:103 uz sjajnu partiju Luke Dončića. Dončić je… »

Aktuelno

shares