Da li neko broji naše devojke koje srljaju na kruzere?

Mrtva tela i seks sa penzionerima: Bivši radnici kruzera otkrivaju najprljavije tajne života ispod palube

Blic pre 12 minuta

Od čuvanja mrtvih tela u frižiderima do drogiranih orgija sa penzionerima i oženjenim muškarcima, četvoro radnika sa kruzera ispričalo je mračne tajne života ispod palube. Plaćanje posadi za seks ili konzumiranje kokaina na brodu – sve prolazi dok putujete na kruzeru. Prema putnicima koji su… »

“Pun sam razumevanja, ali…”: Vladimir prokomentarisao Stanijino učešće u Zadruzi, pa otkrio šta će uraditi ako se vrati u rijaliti

Telegraf pre 7 sati

– Rijaliti je specifičan, jer slika koju stvaramo preko malih ekrana nije identična onoj koja je tamo – počeo je sa svojom pričom Vladimir
Vladimir Tomović govorio je o aktuelnim temama u “Zadruzi”. Kršni Crnogorac prvo je prokomentarisao učešće Stanije Dobrojević u rijalitiju, u koji se nedavno vratila. – Rijaliti je specifičan, jer slika koju stvaramo preko malih… »

“Ona nosi porodično prokletstvo”: Astrolog otkrio da veza Lune i Marka neće uspeti, ali evo kad joj predstoji preokret

Blic pre 7 sati

Blogerka i rijaliti zvezda Luna Đogani u protekloj sezoni “Zadruge” prošla je kroz turbulentne situacije zbog kojih je stavljena i na “stub srama”. Sve se desilo kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobom Radanovićem, sada već bivšim suprugom Kije Kockar, i tada počinje njen pakao zbog kog je… »

Bivša učesnica rijalitija demolirala dečku auto?! Policija na licu mesta, slučaj zlostavljanja prijavljen! (foto)

Alo pre 9 sati

Alo: Bivša učesnica rijalitija demolirala dečku auto?! Policija na licu mesta, slučaj zlostavljanja prijavljen! (foto)

Neprijatna scena…
, a prema tvrdnjama svog bivšeg dečka Aleksandra Milanovića, ona je rešila da mu se sveti što je raskinuo s njom,. Kako tvrdi za „Alo!“, drama se dogodila nakon raskida, a Aleksandar je očajan zbog materijalne štete koju mu je Ljubica nanela u naletu besa. Sa druge… »

Aleksandra Subotić okačila jezivu fotografiju! Brzo se pokajala!

Svet plus pre 12 sati

Aleksandra Subotić povređena je javnom prevarom svog verenika Davida Dragojevića, koji je uplovio u romansu sa Anom Korać, nakon što je ona diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga 2”. Okačila je jezivu fotografiju ali se brzo pokajala.
Nakon što je gledala akciju pod tušem, na svom Instagramu Aleksandra je okačila jezivu fotografiju, ali se vrlo brzo pokajala. Da ne zna šta će sa sobom, a ni sa njima, svima je jasno, ali fanovi su se ozbiljno zabrinuli videvši… »

Bizarna poruka Aleksandre Subotić: Uporedila se sa ubicom, šokirala sve (foto)

Večernje novosti pre 13 sati

Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga 2” koji obara sve rekorde, Aleksandra Subotić svojim potezima ne prestaje da šokira domaću javnost
Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga 2” koji obara sve rekorde, Aleksandra Subotić svojim potezima ne prestaje da šokira domaću javnost. Podsetimo, Subotićeva je iz “Zadruge” diskvalifikovana nakon što je fizički nasrnula na… »

Stanija otkrila Jovanovićeve tajne, kao i glavni razlog njegovog ulaska u rijaliti!

Alo pre 15 sati

Alo: Stanija otkrila Jovanovićeve tajne, kao i glavni razlog njegovog ulaska u rijaliti!

Ovo niko nije znao.
Učesnica Zadruga tvrdi da zna razlog što je Pavle Jovanović ušao u rijaliti. “Sa Pavlom sam pričala, spominjali smo te sigurno sat vremena. Pitala sam ga što je ovde došao da li zbog tebe ili da promoviše klubove. Ja sam skapirala da on tebe mnogo voli. On nije rekao… »

Ovako se slavi raskid! (foto)

Mondo pre 17 sati

Starleta iz popularnog rijalitija se pohvalila novim oblinama.
Zvezda britanskog rijalitija “Ostrvo ljubavi”, Eli Braun, pohvalila se na Instagramu uvećanim grudima. Eli (20) je nedavno raskinula sa učesnikom istog rijalitija Čarlijem Brejkom, koji ju je prevario, pa je odlučila da se… »

Šok izjave Davidove majke: Aleksandra nije prostitutka kao Ana Korać!

Svet plus pre 18 sati

Biljana Dragojević, majka učesnika rijalitija “Zadrug 2” Davida Dragojevića, ne da ne krije da joj se Ana Korać ne sviđa, već govori jako ružno o njoj. Šok izjave Davidove majke: “Aleksandra Subotić nije prostitutka kao Ana Korać!
Biljana Dragojević priznaje da ne bi volela da David oženi Anu Korać, ali i da ga se neće odreći šta god se dogodi: “Ne daj Bože da mi Ana bude snajka, to bi za mene bio strašno. Ne bojim se da će ostati trudna, jer je ona i… »

Zadruga 2: Čolak ponovo uhvaćen u laži, a umešana je i Ana Korać! (VIDEO)

Svet plus pre 21 sat

Zerina pred svima u rijalitiju “Zadruga 2″otkrila šta joj je Bane rekao. Čolak ponovo uhvaćen u laži, a umešana je i Ana Korać! Smejala se iz sveg glasa nakon što je videla njegovo lice kada je postavila pitanje.
Stanovnici rijaliti programa “Zadruga 2” igrali su “Igru istine” u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu. Zerina je postavila pitanje Banetu: “Da li si mi… »
shares