Mira Karanović iznela jasan stav o slučaju Lečića i Anđele Jovanović

„Muškarci predatori napadaju glumice koje su na početku karijere jer znaju da ne mogu da im se odupru“: Mira Karanović iznela jasan stav o slučaju Lečića i Anđele Jovanović

SUDBINE Autor: Bojana Krkeljić 05. mar 202419:31

Kopiraj link

Mirjana Karanović na konferenciji za medije povodom premijere predstave “Gidionov čvor” Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Juče je u medijima odjeknula vest o tome da je glumica Anđela Jovanović odbila da deli kadar sa Branislavom Lečićem, zbog čega ju je on tužio za povredu časti i ugleda.

Nešto slično pre nekoliko godina, u jeku optužbi koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela protiv Lečića, uradila je i Mirjana Karanović, a ona se sada osvrnula i na aktuelnu situaciju.

„To je njena odluka, kao što je to što sam ja odlučila bila moja odluka, na osnovu moje lične procene i toga šta ja želim, a šta ne želim. Bez obzira na to šta ja znam ili ne znam, ja donosim odluke i nekako treba da živim sa tim. Tako da ja nju podržavam“, rekla je Mirjana.

PROČITAJTE JOŠ:

Branislav Lečić izneo svoju verziju događaja u vezi s tužbom protiv Anđele Jovanović

SUDBINE

pre 4 sata

Merima Isakovic i Branislav Lecic

„Ja sam se spasila, a koliko njih nije“: Merima Isaković oštrim komentarom bacila novo svetlo na slučaj Branislava Lečića i Anđele Jovanović

SUDBINE

pre 8 sati

Ona je naglasila i da, koliko je njoj poznato, nije bilo mnogo slučajeva da mlada glumica odbije da sarađuje sa starijim kolegom, ali da smatra da je važno da svako može da bira sa kime će da radi.

Anđela Jovanović, Branislav Lečić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

„Pa, kao prvo, ja mislim da sam ja ovim svojim gestom i tada i sada želela da pružim podršku mladim glumicama jer, generalno, muškarci predatori napadaju pre svega anonimne, nepoznate glumice na početku karijere za koje znaju da ne mogu da im se odupru. I ja sam tek posle svega što se dešavalo i što se još uvek dešava, to sa Milenom, Ivom Milinčić, sa Danijelom i mladim glumicama koje su radile, koje su pohađale tu glumačku grupu radio-televizije ili ne znam, već deo bila. Tek smo počeli, mislim, tad sam ja zapravo postala svesna toga. Ja nisam nikada bila, ni kad sam bila mlada, nisam bila dovoljno bespomoćna. Imala sam karijeru od samog početka, imala sam sreću i imala sam moć. Znači, svaka glumica u Holivudu koja ima karijeru, ima neku ozbiljnu moć iza sebe. Njih producenti ne diraju. Moje studentkinje su se hrabrile da govore o tome šta su sve doživljavale na tim kastinzima, na tim razgovorima sa producentima, kakve su sve rečenice slušale. I onda sam, naravno, i poslednjih par godina čula mnoge priče od ljudi koji su bili prisutni ili o tome šta se sve zna, ali se jednostavno o tome ne govori. Pre svega zato što same mlade glumice ne žele da se izlažu u nekakvom javnom linču, kada bi izložile svoje doživljaje“, dodala je glumica za „Blic“.

BONUS VIDEO: Novi dan: Gost Mirjana Karanović

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.626.0_sr.html#goog_797404974

Novi dan: Gost Mirjana Karanović

00:00

/

09:59

ANĐELA JOVANOVIĆBRANISLAV LEČIĆGLUMACGLUMICAIZJAVAMIRJANA KARANOVIĆNAPADI

shares