Penzosi,oprezno sa kućnim ljubimcima!

Muškarac u Njemačkoj završio u komi. Policija: Mislimo da mu je pas pojeo penis

Index Vijesti

20:55, 29. veljače 2024.

Muškarac u Njemačkoj završio u komi. Policija: Mislimo da mu je pas pojeo penis
Ilustracija: Shutterstock

MUŠKARCU u Njemačkoj je ovoga tjedna njegov pas, veličine Jack Russel terijera, vjerojatno odgrizao i pojeo penis. Njegovi susjedi su u utorak rano ujutro pozvali policiju jer je njegov pas neprestano lajao od 2 ujutro. Kada su policajci stigli u kuću na sjeverozapadu Njemačke, čuli su kako netko unutra jauče, piše Daily Mail.

Službenici su stoga provalili u objekt i tamo zatekli 66-godišnjaka i njegovog psa. Muškarac je bio u jako lošem stanju, krvario je te nije više imao spolovilo. Odmah je prevezen u bolnicu jer mu je život bio u opasnosti. 

Muškarac prebačen u bolnicu, stavljen u induciranu komu 

Policija u kući nije pronašla muškarčev penis niti oružje. 66-godišnjak, zbog lošeg zdravstvenog stanja, nije bio u stanju ispričati što se točno dogodilo, ali policija smatra da mu je ozljede prouzrokovao njegov kućni ljubimac. 

Inspektor Frank Lemanis je kazao za Bild da je muškarac pri dolasku u bolnicu stavljen u induciranu komu. “Liječnici su ga stavili u induciranu komu. Nadamo se da ćemo uskoro moći s njim razgovarati. Jedna pretpostavka je da je mu je pas odgrizao i pojeo penis”, rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

shares