Baby Lasagne

Baby Lasagne

Baby Lasagne, screenshot HRT1

Stranci ne prestaju da komentarišu nastup Baby Lasagne na Dori: „Šta se ovde dešava? Može li neko da objasni?“

CityMagazine

24.02.2024.  3 min Poznati


Baby Lasagna
 je prema pisanju Index.hr oduvao Doru nastupom u drugoj polufinalnoj večeri i plasirao se u finale, gde će se boriti za odlazak na Pesmu Evrovizije.

Njegov nastup sa pesmom Rim Tim Tagi Dim od sinoć ima više pregleda od svih izvođača zajedno u drugoj polufinalnoj večeri i već je u trendingu.

Ispod nastupa, očekivano, skupilo se dosta komentara. Mnogi ga hvale.

Povezani članci

Rešio da se vrati u Srbiju i pitao kako da živi s 500 evra mesečno: Jedan savet je pobedio

Godišnji horoskop za novac za svaki znak u 2024. godini: Ako ste Ovan, blago vama

Ovo je najgledanija predstava sinoćnjeg polufinala Dore

„Čovek je ostavio dušu na sceni. Puno ga podržavam“, „Ako se ceo Balkan organizuje i glasamo za Hrvatsku i Evrovizija dođe u Zagreb 2025, ovo je naša šansa da srušimo Švedsku i drugi“, „Tako da je izvođenje je bilo vrhunsko i za mene je definitivno pobedničko, ali svake godine sam zgrožen ozvučjenjem koje ima HRT. Nikada u životu nisam čuo ništa gore“.

„Marko je ostavio srce, dušu i glasne žice na sceni. Svaka mu čast na energiji“, „Jezivo dobro. Glasamo za vas braćo i sestre u finalu, ovakva šansa se ne propušta“, pišu Hrvati a i Srbi pod njegovim snimkom.

https://youtube.com/watch?v=kv-UQmO08sc%3Fstart%3D2%26feature%3Doembed

Na njegov nastup reaguju i stranci.

„Hrvatska, molim te, ovo može biti tvoja pobednička pesma. Nemoj da za*ebeš“, „Zvuk će sigurno biti bolji na Evrosongu. Ovo je fantastičan paket“, „Hrvati, pošaljite ga na Evrosong. Ovo je šansa za prvih 5, čak i pobedu“ , „Idi Babi Lasagna. Imate moj glas iz Holandije.“

„Ako ovo pobedi na Dori, imam favorita Evrosonga“, „Neverovatno! Sviđa mi se pesma, odlična izvedba. Ovo bi bila zaslužena pobeda“, „Moj pobednik. Sve u vezi ovoga je dobro“, „Kad bi samo Kaarija i Damijano imali dete, to bi bila beba lazanje“, pišu Španci, Ukrajinci, Nemci, Azerbejdžanci, Finci…

video ima već 385.000 pregleda

Video reakcije su već snimljene za Jutjub. Henrik Larson, koji svake godine komentariše nastupe na Evroviziji, kaže da je nastup „apsolutni haos“ i da je refren odličan.

„Šta se ovde dešava? Može li neko da objasni? Ne znam šta da kažem na ovo. Zabavnije je od prethodnih pesama, ali mi se nije svidelo pevanje. Da se ​​manje fokusirao na haos, a više na pevanje „Rekao bih da je ovo pravi izbor za Pesmu Evrovizije. Nemojte me mrzeti. Pesma je dobra, ali želim da se više fokusira na pevanje“, kritičan je Henrik.

Baby Lasagna, jedan od favorita za predstojeću Doru, objasnio zašto jedini nema zvanični spot za svoju pesmu

https://citymagazine.danas.rs/popkultura/muzika/baby-lasagna-dora/embed/#?secret=csPeO3jJ0v#?secret=Lk00OcUve9

A na Jutjub kanalu Prince BL Vorld, koji ima 43 hiljade pratilaca, objavljena je reakcija. „Sviđa mi se muzika. Ovo je pravi hit. Trebalo bi da ćutim jer svi u kući spavaju, ali kako da se kontrolišem? Ovo je moj pobednik“, rekao je ovaj Filipinac na početku snimka. Kaže da se radovao što će videti Babi Lasagna kako nastupa uživo u emisiji.

„Naježio sam se. Volim ovu pesmu. Plesači su odlični. Pitam se kakav je osećaj gledati ga uživo. Volim njihovu energiju. Ovde je četiri ujutru, ali mi je dao toliko energije sa ovim da se osećam kao Upravo sam se probudio. Za mene je ovo pobednik Dore 2024“, objasnio je on u svom videu.

Georgi Kanev je u svom videu rekao da je moja omiljena beba lazanje. „Volim energiju. Takva energija nam je potrebna. Imam osjećaj da nešto nije u redu sa zvukom“, rekao je Georgi, koji je napomenuo i da je zvuk na HRT-u bio loš u polufinalu.

„Ima savršen engleski naglasak. Dobro peva, to se još može popraviti. I dalje najbolja pesma s Dore“, dodao je.

Oznake:

baby lasagnadoraevrovizija

Povezani članci

Saveti iz 1973. Jugoslovenkama o momcima koje treba da izbegavaju: Sve što vam kažu u mraku provucite kroz gusto sito

Tvoj jubavni horoskop za 2024. godinu: Ribe nisu zainteresovane za ljubav, ali zato ovaj znak menja sve

shares