Najskuplji seks u istoriji ?

Trump optužen za silovanje i klevetu kolumnistice. Jučer je svjedočio, evo što kaže

Index Vijesti

|

Prije 10 minuta

06:56, 26. siječnja 2024.

Trump optužen za silovanje i klevetu kolumnistice. Jučer je svjedočio, evo što kaže
Foto: EPA

BIVŠI predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump sinoć je na suđenju u New Yorku ponovno negirao optužbe kolumnistice Jean Carroll, koja od njega traži 10 milijuna dolara odštete za klevetu i seksualno zlostavljanje, javlja Guardian.

Trump je proveo četiri minute na klupi za svjedoke nakon što su odvjetnici Jean Carroll iznijeli svoju verziju slučaja. Sudac je odbio prijedlog bivšeg predsjednika SAD-a da se ta tužba odbaci.

Trump: 100 posto ostajem pri svom iskazu

Trump je rekao da “100 posto” ostaje pri svom ranijem iskazu u kojem je tvrdio da nije kriv ni za jedno djelo koje mu se stavlja na teret.

Carroll, bivša kolumnistkinja magazina Elle, traži najmanje 10 miliona dolara zbog Trumpovog poricanja da ju je silovao sredinom devedesetih u robnoj kući Bergdorf Gudman na Manhattanu.

U odvojenom suđenju prošle godine, porota je utvrdila da je Trump seksualno zlostavljao Carroll i oklevetao je u izjavama iz 2022. godine. 

Suđenje se nastavlja u idućim tjednima, a očekuje se da je samo pitanje koliko će odštete Trump morati platiti Jean Carroll.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

shares