Konačno

Džidža konačno završila fakultet, pa poručila: „Tražim posao, plata nije presudna“

Showbiz 23.10.2023.

Autor: A.M.

Aleksandra Džidža Stojković, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, a sada je priznala da traži još jedan posao pored pevanja.

– Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: „E neka si ga više završila, bilo je vreme!“ – kaže kroz smeh Džidža i objašnjava da bi volela da radi kao muzički producent.

– Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala.

Pevačica kaže da diplomu još uvek nije proslavila, ali da planira i ne krije da je srećna što je konačno zatvorila jedno važno životno poglavlje. Otkrila je i kako su njeni profesiori sa akademije ragovali kada su saznali da je ona ipak dugo na javnoj sceni.

– Nisam stigla ali ću napraviti žurku. Mora da se zalije ovo dugogodišnje studiranje. Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko je mene tamo i skontao, što je super. Bolje je kada ne znaju ko ste, čiji ste – zakjučila je Džidža.

BONUS VIDEO – Voditeljka čitala Džidžine poruke uživo u emisiji

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.597.0_sr.html#goog_925270414

Oglas se završava za 2s

PROČITAJTE I:

„Razočarana sam“ Oglasila se Abida Milkunić nakon što je odustala od „Zvezda Granda“, evo ko je glavni krivac (VIDEO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića podelio radosne vesti, svadba na pomolu? (FOTO)

DA LI JE OVO NAJEMOTIVNIJI VIDEO IKADA? Pevač zapevao ćerki na svadbi, gosti u suzama (VIDEO)

(Informer)

Foto: Z.K.Munja,

Autor: A.M.

Aleksandra Džidža Sojković

PODELITE SA PRIJATELJIMA

KOMENTARI0

 Sačuvaj moje podatke za sledeći put Politika kolačića

https://challenges.cloudflare.com/cdn-cgi/challenge-platform/h/b/turnstile/if/ov2/av0/rcv0/0/vbaqz/0x4AAAAAAAE6dTIAdbdtg4HU/light/normal

NE PROPUSTI NAJNOVIJE VESTI O POZNATIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

NAJČITANIJE VESTI

Deseti Japansko srpski festival filma otvara film “Mama, da li si to ti?”, legendarnog japanskog reditelja Jođija Jamade

Četvrto veče 22. izdanja Serbia Fashion Weeka obeležile očaravajuće kreacije, multikulturalna harmonija i modna magija

Najprodavanije, a ujedno i najružnije cipele na svetu poznate žene već mesecima ne skidaju: Na Irini Šajk su dobile novu dimenziju

Da li perete kosu pre farbanja ili ne? Proverite šta je ispravno

shares