Nova digitalna platforma

Nova digitalna platforma osvaja publiku! Saznajte o čemu je riječ

Mario Kojundžić

Lokalac • 08. ožu. 2023. 11:03

Svijet lokalne vijest

Nakon što se gotovo tri godine ‘kuhao’ u glavi idejnog kreatora, a zatim prošao i jednogodišnju fazu testiranja te eksperimentiranja, projekt Lokalac.hr napokon je ugledao svjetlo dana. I odmah je počeo osvajati publiku.

Vodeći se svjetskim standardima, digitalna platforma Lokalac.hr koristi sustav za prikupljanje vijesti sa svih lokalnih portala na jednom mjestu, te omogućava pojedinačnom korisniku, odnosno čitatelju da prema svojim sklonostima, koje će iskazati prilikom prve registracije, personalizira lokalni sadržaj prema vlastitom izboru.

Lokalne vijesti na vašem mobitelu

Lokalac.hr kreiran je u skladu s najnovijim digitalnim trendovima i trenutno vrlo popularnim tehnološkim pristupom- “mobile first”.  Takav moderni spoj omogućava čitateljima da jednostavno i lako pregledavaju lokalni sadržaj putem svojih pametnih telefon – u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Lokalac laptop vijesti

Ideja je da čitatelj, ako radi i živi izvan mjesta rođenja, putem Lokalca može pratiti sve što se događa u njegovom rodnom gradu, ili u mjestu gdje mu živi rodbina, kumovi ili punica, ili možda u  županiji u koju mu se odselio brat.

Birate što ćete čitati i koga ćete čitati

Sadržajne mogućnosti su brojne, a Lokalac.hr ih nudi u neograničenim količinama. Na čitatelju je samo da ih isproba i zatim izabere što će čitati i koga će čitati. Na raspolaganju mu je preko 100 lokalnih portala u više od 50 hrvatskih gradova.

Lokalni mediji

Projektom Lokalac.hr želimo promovirati lokalne medije koji su vrlo često i potpuno neopravdano – zaostavljeni. Njihov sadržaj ima kvalitetu, ima novinarsku težinu i često se prenosi i u nacionalnim medijima. Lokalni medijima želimo dati veću vidljivost upravo na toj nacionalnoj razini, kao i zasluženo priznanje za kvalitetan rad u teškim uvjetima u kojima djeluju”, dodao je Mario Kojundžić, autor projekta Lokalac.hr.

Politika, crna kronika, sport ili kultura – vi birate

Pored mogućnosti odabira gradova i/ili županija iz kojih ćete pratiti lokalne vijesti, pobrinuli smo se da vam omogućimo i različiti sadržaj koji također možete ručno izabrati. Tako vam nudimo da personalizirate točno određeni tip sadržaj koji želite pratiti – hoće li to biti politika, sport, kultura, ekonomija, vrijeme ili sve zajedno. Vaš je izbor.

Postanite stručnjak za lokalne vijesti i pridružite na se na Lokalac.hr!

VIŠE S WEBA

shares