Skandal Mirjane Karanović

OVOLIKU ISKRENOST NIKO NIJE OČEKIVAO! Goca Tržan nikad otvorenije o sklonostima u krevetu! ŠOK

Foto: Kurir televizija

OVOLIKU ISKRENOST NIKO NIJE OČEKIVAO! Goca Tržan nikad otvorenije o sklonostima u krevetu! ŠOK

STARS
23.05.2023. 11:21h  11:42h

Pevačica Goca Tržan godinama šokira javnost svojim izjavama koje su na granici dobrog ukusa, ali je sada, čini se, otišla korak dalje, pa je bez zadrške progovorila o svojim sklonostima u krevetu.

– Mogu da imam intimni odnos sa muškarcem i kada bi me samo zadovoljavao prstom. Možete da doživite orgazam i kada vas muškarac dodiruje prstima, dakle, sve je do tehnike. Nije strašno ako mu je mali, već ako ne zna kako da vas dovede do ludila. Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala intimne odnose na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi – istakla je Goca, pa dala savet ženama.

Goca Tržan
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

– Više puta sam objašnjavala da seks treba da bude lepo iskustvo, znate, pametno treba da se postupa, a sve ide iz glave. Žene, nigde ne žurite jer je intimni odnos lepši kada dođete u neke zrelije godine. Meni je lično najbolji u četrdesetim.

kurir.rs/informer

NE PROPUSTITE

OVAKO GOCA TRŽAN VASPITAVA ĆERKU: Otkrila svoje oštre metode roditeljstva, izazvala LAVINU komentara na mrežama

“BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!” Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA…”

GOCA TRŽAN MOKRA DO GOLE KOŽE U PROVIDNOJ HALJINI! Pevačici sevao OSKUDAN veš, a njeno telo je ozbiljna META KOMENTARA! (VIDEO)

GOCA TRŽAN O AGONIJI KOJU JE PREŽIVLJALA PORED IVANA MARINKOVIĆA! “Neradnik koji se propio i prokockao moju ušteđevinu…”

Bonus video:ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE! Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu REŠILA navalentnog muškarca

01:11

ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE! Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu REŠILA navalentnog muškarca

Kliknite za sledeću vest

Goca Tržanmuškarcikrevet

OTAC DEČAKA U TEŠKOM STANJU, POD VEĆOM PRISMOTROM OD DRUGIH: U zatvoru ne komunicira sa drugim zatvorenicima

“AJ’ SAD NAPOLJE” Mirjanu Karanović taksista IZBACIO iz vozila – Glumica se oglasila i otkrila šta se desilo!OGLASIO SE VLASNIK STRELJANE “PARTIZAN” POSLE POKRENUTE ISTRAGE: Otac je dolazio, dovodio je i sina, ali…

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

shares