Pljušte razvodi i pljušte velike pare

Fotografija: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Portugalci predviđaju rastanak Ronalda i Georgine: Da li će morati da joj isplati 350 miliona evra?

29.04.2023.  One Min Read Poznati

Portugalska televizija CM prenosi da je raskid Kristijana Ronalda i njegove partnerke Georgine Rodrigez na pomolu. Naravno, ako dođe do tog scenarija, fudbaler će morati da isplati veliku sumu novca, tačnije 350 miliona evra, jer su sklopili takav ugovor pre nego što su dobili decu.

„Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebalo da isplati Georgini u slučaju raskida. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni avion, skupoceni vozni park, mesečni džeparac, no sigurno ne bi imala finansijskih briga. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može da podnese što ona neprestano troši novac na gluposti”, rekao je dobro upućeni izvor dodajući kako Ronaldo ima bogatstvo od milijardu evra.

Prema tvrdnjama spomenute televizije, čuveni fudbaler zasitio se partnerke, jer je počela previše da misli na sebe, a manje na porodicu i decu. Zbog problema kod kuće počeo je sve češće da gubi živce na terenu, na trenera, suparnike i saigrače, a još uvek nije poznato kako će se ova drama završiti po Kristijana i njegovu partnerku.

Podsetimo, mediji navode da će mu saudijski Al Nassr isplatiti oko pola milijarde evra za njegov boravak na Bliskom istoku.

Izvor: vecernji.hr

Share Article

     
shares