Srpska imitacija alimentacije

Darko Lazić sa devojkom Katarinom Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Uživaju u luksuzu.

Pevač Darko Lazić trenutno se sa svojom devojkom Katarinom nalazi u Dubaiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje već neko vreme uživaju na ovom egzotičnom mestu, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, pevač nije štedeo novac za ovaj odmor.

Naime, oni su odseli u jednom od najluksuznijih hotela u kojem je 10 noćenja za dve osobe oko 2000 evra. Osim toga, Darko i Katarina svakog dana borave na privatnoj plaži za koju je dnevni ulaz 25 evra po osobi.

Ovo njihovo baškarenje posebno je privuklo pažnju svima onima koji se sećaju mučnih borbi za alimentaciju sa svojim bivšim partnerkama Anom Sević i Marinom Gagić.

Naime, Ana je Darka u više navrata tužila da ne plaća alimentacije za ćerku Lorenu, te da joj je dužan veliku sumu novca.

„Lazić je bio dužan velik cifru za alimentaciju i mi smo podneli zahtev za izvršenje naplate, te je podneta i krivična prijava. On je u međuvremenu platio veći deo alimentacije sa kojim je kasnio i tu se zatvorilo njegovo dugovinje na mart mesec ove godine. Međutim, sada ima novo dugovanje, jer je od marta prošlo osam meseci, a on nije uplaćivao ni dinara. Njegovo zaduženje je da mesećno plaća 50.000 dinara, što znači da trenutno duguje 400.000 dinara, zaključno sa oktobrom mesecom“, rekao je za „Blic“ advokat Ane Sević, Miša Petrovski.

Pisalo se i da su u pevačevu kuću u Brestaču dolazili izvršitelji kako bi mu popisivali stvari zbog neplaćenih alimentacija. Međutim, pevačicin advokat je rekao da nije upoznat sa tim.

„Da li je bilo popisa to mi ne znamo, već samo nadležne službe. Oni nas samo obaveštavaju da li je bila uplata ili ne, što ovoga puta nije slučaj. Za sve ostalo se pitaju sud i tužilac, to je u njihovoj nadležnosti, mi smo prosto od početka podneli izvršnu presudu koju pokušavamo da naplatimo“, istakao je on.

shares