Pikanterije fudbalera

Komplikovan ljubavni život srpskih fudbalera

 Foto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia Jose Miguel Fernandez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ko je bio s kim?

Dok pojedine brakove domaćih fudbalera mediji ne prate jer žive idiličnim, povučenim životom, van bliceva fotoaparata, neke njihove kolege imaju prilično turbulentan ljubavni život.

Neki su delili iste devojke, a kasnije i žene. Raskidali su, mirili se. Razvodili, svađali, pa ponovo obnavljali romanse.

U nastavku vam donosimo najkomplikovanije ljubavne živote u srpskom fudbalu.

Fudbaler Nemanja Gudelj poslednjih meseci naročito je prisutan u medijima, ali ne toliko zbog karijere, koliko zbog trenutne veze sa Anastasijom Ražnatović.

Foto: Credit line: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neposredno pre ove veze, mediji su Gudelja spajali sa pevačicom Sanjom Vučić, koju je navodno ostavio bez ijedne reči. Ona je ipak rekla da su bili samo prijatelji.

„Ne mogu da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek’ se volimo“, rekla je Sanja.

Sanja Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dušana Vlahovića su povezivali sa više žena, a u poslednje vreme po medijima se provlače pored njegovog i imena Karolina Stramare, Mariasole Polio, ali i Elene Kitić.

Foto: Instagram / vlahovicdusan

Prvo se pisalo da je naš fudbaler bio sa bivšom Mis Italije Karolinom, mada ona je to demantovala putem Instagrama, a potom su ga spajali sa italijanskom glumicom i influenserkom Mariasole.

Sa pevačicom Elenom Kitić šuškalo se da je Dušan bio u aprilu prošle godine, ali se na kraju ispostavilo da su to samo bile glasine.

Foto:instagram.com/elenakitic/soya.sis

Zoran Tošić možda ima i najburniji ljubavni život. Fudbaler je prvo bio u braku sa Dijanom od koje se razveo 2012. godine nakon što je, kako se tada govorilo, prevario suprugu sa starletom Natašom Šavijom. Sa Dijanom fudbaler ima dve ćerke Inu i Ninu. Nakon ovog neuspelog braka, Zoran je bio u sedmogodišnjoj vezi sa Jovanom Gajić u kojoj je dobio ćerku Petru i sina Romana.

Domaći mediji su pisali kao su njih dvoje bili u otvorenoj vezi, te da su često raskidali, ali i da su se vraćaju jedno drugom.

Pre braka sa manekenkom Sofijom Milošević, Luka Jović je bio u dugogodišnjoj vezi sa Anđelom Manitašević, sa kojom je dobio sina Davida. Luka je neposredno posle raskida uplovio u romansu sa Sofijom, sa kojom se nedavno oženio i sa kojom ima dvojicu sinova – Alekseja i Teodora.  Anđela je u braku sa fudbalerom Nemanjom Brankovićem sa kojom ima ćerku Lolu.

„Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo“, istakla je svojevremeno manekenka.

Inače, Sofija je pre Luke bila u vezi sa Ademom Ljajićem.

Domaći mediji su u više navrata pisali kako je Ljajić Sofiji kupio stan na Dorćolu, mada te informacije niko od njih dvoje nije potvrdio.

Adem je sada u braku sa Zubejdom Bubi Bećković. Interesantno je da su Zubejida i Adem išli zajedno u školu, ali da se među njima tada ništa nije dešavalo. Kada je fudbaler okončao prethodnu vezu, počeo je druženje sa lepom umetnicom, a potom i vezu koja je prerasla u brak.

Golman Predrag Rajković u braku je sa Anom Rajković, a pre ovog braka, Ana je bila poznata po vezi sa Veljkom Ražnatovićem. Pre Cecinog sina, u ljubavnoj vezi bila je i sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Srđanom Mijailovićem.

I dok mu Ana prilikom upoznavanja nije pridavala posebnu pažnju, Predrag priznaje da je već od prvog trenutka znao da je ona žena pored koje će ostariti.

„Kliknulo je nešto u meni i unutrašnji osećaj mi je govorio da je to prava osoba za mene. Osoba s kojom želim da delim život i da imam decu. Srećan sam i uživam pored nje i naših sinova“, istakao je golman jednom prilikom za domaće medije.

Golman Vladimir Stojković pre supruge Valentine imao je prilično interesantan ljubavni život.

Stojković se Valentinom Pupovac iz Pljevalja oženio 2016. Njih dvoje su se upoznali na Dedinju, gde su živeli blizu jedno drugog dok je ona radila kao dadilja sina Darka Šarića.

Valentina i Vladimir Stojković imaju sina Vladana i ćerku Saru, a on je pre toga bio u braku sa Bojanom Rajić sa kojom ima sina Lava.

Razvod Vladimira i Bojane bio je izuzetno turbulentan i pratile su ga razne glasine. Od toga da je Bojana varala fudbalera dok su bili u braku, do toga da on nije plaćao alimentaciju.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

shares